VLOT! campus Sint-Teresia
Eksaardedorp 1A
9160 Eksaarde
 09 346 81 50
 09 346 54 86
 stc@durme.be
 www.vlot-stc.be
dir.: Hilde De Clercq - Koen Pollaert

 

In de VLOT! campus Sint-Teresiacollege kies je uit een ruim aanbod in de eerste graad A-stroom en kun je nadien je talenten in de tweede graad verder ontwikkelen in de aso- studierichtingen Latijn, Wetenschappen en Economie of in de tso-doorstromingsrichting Sociale en technische wetenschappen.  Je gaat in het aso voor een brede, theoretische en algemene vorming. In het tso verwerf je naast een brede algemene vorming ook een grondige technische kennis.

De studierichtingen aangeboden in onze school bereiden je voor op je verdere studiekeuze in de derde graad in één van de andere VLOT!-scholen.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw mogelijkheden, talenten en interesses. Daarnaast zet de VLOT! campus Sint-Teresia cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda. Je krijgt er de kans jezelf te ontplooien tot een rijke persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan opnemen in de wereld van morgen.

 

eerste jaar tweede jaar tweede graad
1ste lj. A Moderne wetenschappen Economie (4-5 u. wiskunde)
Wetenschappen
Latijn Latijn (4-5 u. wiskunde)
Handel Vervolgopleiding in VLOT! campus Sint-Lodewijk
Sociale en technische vorming Sociale en technische wetenschappen
Mechanica - elektriciteit Vervolgopleiding in VLOT! campus Sint-Laurentius