VLOT! campus Sint-Lodewijk
Luikstraat 69
Markt 48
9160 Lokeren
 09 340 57 70
 09 340 57 73
 slc@durme.be
 www.vlot.be
dir.: Kathleen Oushoorn - Evelien Saegeman - Ella Wojtulewski

In de VLOT! campus Sint-Lodewijk kies je uit een ruime waaier van doorstroom studierichtingen (met of zonder klassieke talen Latijn en Grieks) en studierichtingen met dubbele finaliteit als de arbeidsmarkt finaliteit  Je gaat in de doorstroom finaliteit voor een brede, theoretische en algemene vorming die aansluit bij je mogelijkheden, talenten en interesses en houdt alle mogelijkheden open voor je verdere studiekeuze aan een universiteit of hogeschool. Ook de studierichtingen met dubbele finaliteit vormen een stevige basis voor verdere studies.

Leerkrachten staan klaar om je stap voor stap te begeleiden in je groei naar zelfstandig studeren en zij doen dit in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor jouw competenties.
Daarnaast zet de VLOT! campus Sint-Lodewijk cultuur, sport, creativiteit, ondernemingszin en maatschappelijk engagement hoog op de agenda. Je krijgt er de kans jezelf te ontplooien tot een rijke persoonlijkheid die verantwoordelijkheid kan opnemen in de wereld van morgen.

 

tweede graad derde graad
Voor het studieaanbod van het gemoderniseerd secundair onderwijs van de tweede graad verwijzen we naar de website van de school. Economie - moderne talen
Economie - wiskunde
Humane wetenschappen
Moderne talen - wetenschappen
Wetenschappen - wiskunde (6-8 u.)
Latijn - moderne talen
Latijn - wetenschappen
Latijn - wiskunde
Grieks - Latijn
Grieks - wiskunde
Boekhouden-informatica
Informaticabeheer (in VLOT! campus VTI Sint-Laurentius)
Handel
Secretariaat - talen
Gezondheids- en welzijnswetenschappen
Sociale en technische wetenschappen