VLOT! campus Sint-Laurentius
Prosper Thuysbaertlaan 1
9160 Lokeren
 09 348 17 09
 09 349 20 09
 slw@durme.be
 www.vlot.be
dir.: Carlo Van Den Bremt - Joris Clemmick

 

Ben je geboeid door wetenschap, techniek en technologie of gaat je voorkeur eerder uit naar Verzorging-voeding of Kantoor? Hou je van een prettig studieklimaat? Dan voel je je meteen thuis in de VLOT! campus Sint-Laurentius. Het combineert een degelijke opleiding met veel aandacht voor klassfeer en en de ontplooiing van de totale persoonlijkheid van de leerling. Wil je een grondige technische kennis verwerven? Dan is campus Sint-Laurentius the place to be voor jou. De doorstromingsrichtingen vormen een stevige basis voor verdere studies aan de universiteit of het hoger onderwijs.

Niet zo’n theoretische technische knobbel of gaat je voorkeur eerder uit naar Verzorging-voeding of Kantoor? Eerder praktisch aangelegd? Je vindt je weg in de technieken of de beroepsrichtingen. VLOT! campus Sint-Laurentius gaat er prat op één van de best uitgeruste nijverheidstechnische scholen in Vlaanderen te zijn. De aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en de koppeling met het hoger onderwijs wordt dus in belangrijke mate gerealiseerd. Omgeven door het stadspark en de Durme heeft onze school een aantrekkelijke ligging. De campus is vlot bereikbaar, vlakbij het station en de stopplaatsen voor openbaar vervoer.

tweede graad derde graad 7de jaar / Se-n-Se 

Voor het studieaanbod van het gemoderniseerd secundair onderwijs van de tweede graad  verwijzen we naar de website van de school.
houttechnieken   
mechanische vormgevingstechnieken  
elektrische installatietechnieken stuur- en beveiligingstechnieken (Se-n-Se)
elektromechanica
industriële informatie- & communicatietechnologie  
techniek - wetenschappen  
industriële wetenschappen / STEM  
Informaticabeheer  
lassen - constructie fotolassen
elektrische installaties installateur gebouwenautomatisering - duaal
schilderwerk en decoratie decoratie en restauratie schilderwerk
  decoratie en schilderwerken - duaal
kantoor kantooradministratie en gegevensbeheer
verzorging zorgkundige - duaal

(x) onder voorbehoud van goedkeuring vanaf 1 september